با هویج میتوانیم انواع و اقسام غذاها، دسر و کیکها را اماده کرد، باتوجه به زمان محدود، این بار با اموزش سریع کیک هویج با خامه و دارچین همراه شما عزیزان هستیم.
3فنجان هویج رنده شده تازه ( از رنده ریز استفاده نمایید)
2فنجان ارد شیرینیپزی
2قاشق چایخوری بکینگ پودر
2قاشق چایخوری جوششیرین
1قاشق چایخوری نمک
1قاشق چایخوری دارچین
4/1 قاشق چایخوری جوزهندی
1.5فنجان شکر
2قاشق چایخوری وانیل
4عدد تخم مرغ
1.25 فنجان روغن
4/3 فنجان گردو خرد شده برشتهای
قبل از اینکه اموزش را شروع کنیم، لطفا فر خود را روشن کرده و روی درجه350فارنهایت قراردهید تا هنگام گذاشتن کیک ، فر کاملا داغ شده و به اندازه دمای دلخواه رسیده باشد.
خب وقتش رسیدهاست که اموزش را شروع کنیم.
یک ظرف بزرگ انتخاب کرده الک را نیز بردارید، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، جوز هندی و نمک را اضافه نمایید و از الک رد کنید.
تخم مرغ، روغن، وانیل را نیز باهم در یک ظرف دیگر مخلوط نمایید.
هویج رندهشده را به مخلوط تخم مرغ، وانیل و روغن اضافهنمایید، بهم بزنید، سپس این مواد را داخل ظرف ارد الکشده به همراه سایر مواد بریزید، خوب بهم بزنید تا همه مواد به خرد هم بروند ومایع یکدستی درست شود.
سینی مخصوص پخت کیـک را با روغـن چربنمایید، میتوانید از سینی کیکهای یزدی، که شکل مناسـبی بعد از پخـت به کیکـتان میدهد، استفاده نمایید. پخت باید در دمای 350درجه فارنهایت در مدت زمان 20تا25 دقیقه باشد. البته این زمان کاملا بستگی به تعداد کیکهای شما و اندازه ظرفهایتان دارد، که با کم شدن این موارد، زمان پخت نیز کاهش پیدامیکند. بعد از اینکه کیک شما پخت، ظرف را بیرونبیاورید، به مدت 10 دقیقه اجازهبدهید خنک شود، سپس ......... حالا به سراغ خامه برویم.
با استفاده از پوست کن، خلالهایی با اندازه های متفاوت از هویج ببرید.
در یک قابلمه کوچک، 2/1فنجان شکر، 2/1فنجان آب را بریزید و اجازهبدهید مایع به جوشبیاید، حالا هویج های خلالی، را درون ظرف بریزید و اجازهدهید مخلوط دوباره به جوشبیاید . مایع را زمانی از روی اجاق برمیداریم که رنگ هویجها تیره اما شفاف داشتهباشیم.
خلالهای هویج پخته شده را برروی کاغذ شیرینی پزی بریزید و هر مدلی که میخواهید به انها بدهید و کنار بگذارید. اجازه دهید کمی خشک شوند، اگر میخواهید اینکار سریعتر صورتبگیرد میتوانید درون فر با دمای 200درجه فارنهایت قراردهید تا سریعتر به مرز خشکشدن برسند.بعد از دمای 200 درجه، سریعا انها را درون فریزر قراردهید تا به مدت چند دقیقه در انجا بماند. برای جلوگیری از اسراف میتوانید از مایعی که با ان هویجها را شیرینکردید، برای شیرینکردن گردوهای تفت داده شده استفادهنمایید.
حالا وقت درستکردن کرم برای کیکها رسیدهاست، برای درست کردن همانطور که در مواد لازم عنوان شد به پنیر ماسکارپونه، خامه زده شده، وانیل ، پرتقال و شکر نیاز دارید.
4/1 فنجان خامه به همراه همین مقدار خامه سفت، 1قاشق چایخوری پودر پرتقال، 2/1قاشق چایخوری وانیل، دوتا سه قاشق اب پرتقال تازه، مقدار بسیار کم دارچین و شکر را باهم ترکیبنمایید. بعد از ترکیب این مواد، میتوانید مقداری از ان را تستنمایید تا در صورت کمبودن مقدار دارچین، مقدار دیگری اضافهنمایید. همچنین برای طعم بهتر میتوانید از مقدار بسیار کمی اب لیموترش استفادهنمایید.
این مخلوط را تاحدی بهم بزنید که مایعی نسبتا رقیق به دست بیاید.
حال وقت ان رسیدهاست، کیکها را از قالب خارج نمایید، با کرم درستشده، تزییننمایید، برروی ان میتوانید هویج شیرینشده به همراه گردوی تفت دادهشده را برروی کرم قراردهید.کیک شما اماده شدهاست.
نوش جان
نویسنده: تیم نویسندگان"همه چیزبدانیم"
کد: 50030432
زمان انتشار: جمعه 13 اسفند 1400 02:00 ب.ظ
تعداد نمایش: 108
نام
ایمیل
نظر
امتیاز