پیاز منبع غنی از ترکیبات گوگردی است( تندی پیاز و سرازیر شدن اشک از چشم هنگام پوست گرفتن و خرد کردن ان به همین علت است. )وجود انتی اکسیدان های مختلف همانند آنتی هسیتامین کورستین، سلولهای بدن را از اسیب محافظت می کند،علاوه بر این انتی اکسیدان، فلانویید نیز در لایه های بیرونی پیاز دیده می شود که این ماده نیز برای بدن بسیار مهم و کمک کننده است. برخی از تحقیقات نشان می دهند که انتی هسیتامین کورستین موجود در پیاز برای مقابله با اسم و آلرژی بسیار عالی است. پیاز منبع غنی کروم نیز هست، عنصری که در بدن، سطح قندخون را متعادل نگه میدارد، سطح بالای قندخون و عدم دقت به این مورد موجب بروز بیماری های قلبی خواهد شد.
موادلازم :
دوقاشق غذاخوری روغن زیتون
30 گرم کره
یک کیلوگرم پیاز خرد شده(سعی کنید تکه های خرد شده همه تقریبا در یک اندازه باشند)
اویشن به مقدار لازم
1 حبه سیر بزرگ که به تکه های بسیار ریز خرد شده باشد( اختیاری)
اضافه کردن آویشن و سیر به پیاز کاملا سلیقهای است اما طعم بسیار خوبی به پیاز شما خواهدداد و شما علاوه بر بهره مندی از فوائد پیاز میتوانید از فوائد اویشن و سیر نیز بهره ببرید.
روغن و کره را درون یک تابه نسبتا بزرگ بریزید، دقت کنید تابه خیلی بزرگ(باعث سوختن پیازهای حاشیه ها) و یا خیلی کوچک(تلنبار شدن بیش از اندازه پیازها روی هم و خیس ماندن پیازها) نباشد.بعد از اینکه کره و روغن گرم شد پیازهای خردشده را اضافهکنید،کمی نمک و اویشن اضافهکنید و درب تابه را بگذارید اجازه بدهید پیازها کاملا نرم شوند.به خاطر داشته باشید میزان حرارت باید بسیار کم باشد.بهصورت منظم پیازها را همبزنید تا پیازها نرم شود و بهرنگ کهربایی دربیاید .20 دقیقه برای انجام این عملیات زمان مناسبی است.البته از لحاظ ظاهری (به راحتی له شدن پیاز بین انگشتان دست)هم میتوانید این مورد را تست کنید که ایا زمان ان فرارسیده است که درب تابه را بردارید، یا خیر.
بعد از گذشتن این زمان، در تابه را برداید و حرارت را زیاد نمایید، تا رطوبت موجود در تابه گرفته شود، پیازها را بهم بزنید و در این قسمت میتوانید سیر را نیز اضافه نمایید و با پیازها سرخ کنید که طعم خوبی به پیاز شما خواهد داد، دقت کنید پیازها نسوزند، پیاز شما اماده شده است. پیازهایی کاملا ترد و چیپسی.
نویسنده: تیم نویسندگان "همه چیزبدانیم"
کد: 50030418
زمان انتشار: سه شنبه 3 اسفند 1400 01:31 ب.ظ
تعداد نمایش: 112
نام
ایمیل
نظر
امتیاز